Ventilation

 

Vi utför de flesta sorters ventilationsarbeten

Alla behöver vi frisk luft omkring oss för att må bra, både på arbetsplatsen och i hemmet. En väl fungerande ventilation är viktigt för hälsa och välbefinnande i alla inomhusmiljöer. Även ur ekonomisk synpunkt är det av stor vikt att ha en god ventilation. Med hjälp av ett väl anpassat ventilationssystem kan man göra stora besparingar.

Ventilation är ett brett område som innefattar allt från ett bra inomhusklimat till att göra stora anläggningar mer energieffektiva.

Vi utför de flesta på marknaden förekommande ventilationsarbeten. Allt från kompletta industri- och processanläggningar till mindre anläggningar. Vi projekterar och installerar egna anläggningar efter våra kunders önskemål och behov, och i enighet med de myndighetskrav och normer som råder på marknaden.

I vår verksamhet ingår också service och underhåll av ventilationsaggregat. Vad gäller tilläggskomplement inom kyla/värme, styr- och övervakning, har vi ett gott samarbete med olika installatörer på marknaden. Om ni har frågor eller funderingar, ta gärna kontakt med oss så svarar vi på era frågor!

Behöver du hjälp av någon som vet vad dom gör?

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig

Varför välja oss?

Rådgivning

Vi hjälper dig att hitta rätt ventilationssystem som passar både dina behov och din budget.

 
Installation

Vårt team ser till att ditt nya ventilationssystem installeras professionellt och effektivt.

 
Underhåll

Vi erbjuder regelbunden service för att allt ska fungera optimalt.

 

Ring oss

0370 – 80 379