Om oss

Ägarskifte och expansion under 1970-talet

På 1970-talet tog sönerna Sigvard och Jan-Ivar Johansson över verksamheten efter sin far. Under deras ledning drevs företaget framgångsrikt i över trettio år, och under denna period genomgick företaget även en betydande expansion.

”Vi strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga servicen och de mest effektiva lösningarna till våra kunder. Vårt mål är att varje installation och service vi utför ska överträffa kundens förväntningar och stärka vårt rykte lokalt.”

Dennis Andersson
VD

Nutida verksamhet i Bredaryd

Idag är Torskinge Plåtslageri beläget i Bredaryd där företagets kontor, verkstad och lagerhus finns. Vår rymliga verkstad är utrustad med en modern maskinpark där större delen av vår tillverkning sker. Det som en gång var ett renodlat plåtslageri har med tiden vuxit och breddat sin verksamhet till att även inkludera ventilationstjänster.

Fokus på ventilation

Ventilation utgör nu cirka 80% av vår verksamhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda omfattande lösningar inom detta område, stödda av våra elva anställda. Vår personal besitter omfattande kunskap och lång erfarenhet inom både ventilationsarbeten och plåtslageri.

Kunder och samarbeten

Våra kunder inkluderar industriföretag, byggentreprenörer, kommuner och privatpersoner. Som medlemmar i Plåt & Ventföretagen garanterar vi hög kvalitet och pålitlighet i alla projekt vi åtar oss.

Torskinge Plåtslageri AB är en verksamhet med djupa rötter och en stark framtid. Vi fortsätter att bygga på vårt arv och utveckla våra tjänster för att möta våra kunders behov i en föränderlig värld.

Takplåtslageri
Fasadarbeten
Hängrännor och stuprör
Beslag och lister
Ventilationssystem
Energioptimering
Underhåll av ventilationssystem
Service & Reperationer

Ring oss

0370 – 80 379